Golf – Tankar du inte tänkt

Golf - Tankar Du Inte TänktUnder snart 10 år har jag haft lyckan att få skriva mina tankar om golf och träning i Golf Digest. Ibland har dessa krönikor följts av feedback från tacksamma läsare. Men det har även funnits kritiska och till och med upprörda läsare. Oavsett om man håller med mig eller inte har många av texterna i alla fall lett till diskussioner. Och det leder utvecklingen framåt. Därför känns det väldigt roligt att alla dessa krönikor nu samlas i en bok; ”Golf – tankar du inte tänkt – en bok om att utveckla sitt spel”.  Beställ boken här.

Av Tommy Jeppsson, chefredaktör Golf Digest:
”Golfen präglas av många föreställningar och en hel del missuppfattningar. Fredrik Wetterstrand, pro på Haverdal utanför Halmstad, har via sina kolumner i svenska Golf Digest punkterat myter och förklarat sammanhang för den svenske golfaren i snart 10 år. Han har blivit en stor favorit hos tidningens läsare.

Fredrik Wetterstrand tar upp frågor som är aktuella för alla som vill förbättra sin golf, inte bara tävlingsspelare. Hans påståenden är ibland kontroversiella, men alltid väl underbyggda. Nu har vi samlat alla dessa tankeväckande texter i en bok. Tankar om Golf består av alla Fredriks kolumner från Golf Digest under åren 2002-2010. Vi garanterar att läsaren tjänar mer på att läsa Fredriks bok än på att köpa en ny driver, både ekonomiskt och räknat i framgång på golfbanan.”